Advent u Iloku

Klikni da vidiš kako izgleda grad koji je napravio uspješan iskorak prema transformaciju u adventsku destinaciju.

Poznato gastronomsko odredište Grad Ilok angažirao nas je jer želi postati adventski brand koji će lokalnim gospodarstvenicima osigurati posjetitelje iz cijele regije i pokrenuti zimsku turističku sezonu.

Naš provjereni koncept ukrašavanja parkovnih površina božićnim lampicama postigao je planirane rezultate tako što smo povijesnu jezgru grada poznatu kao „mali Dubrovnik“ pretvorili u svečani ambijent. Boje i scene koje smo postavljali samo su još više istaknuli ljepotu grada, a da ni malo nismo narušili povijesni ambijent.

Božićni sajam u Iloku kao centralno događanje u gradu je prve godine postigao izvrsnu posjećenost i već ove godine nastavljamo suradnju na jačanju branda sa ciljem da manifestacija postigne međunarodni značaj.

STUPI U KONTAKT S NAMA:

Ako rukovodiš botaničkim parkom ili arboretumom površine minimalno 25 000 m2 i želiš ostvariti nove profite i produžiti sezonu, nudimo ti suradnju pomoću koje to možeš i ostvariti.

Ljudi žele svoj najvažniji blagdan u godini provoditi na najljepši mogući način i na najljepšim mjestima. Zbog toga imaš priliku ljepote svojeg parka pokazali na novi način i u novom ambijentu koji će ih oduševit.

Možda ne primjećuješ da je tvoj botanički park odlična lokacije koja ima priliku ostvariti tisuće posjetitelja tako da ga zimi transformiraš u božićni botanički park.

Uređena infrastruktura, biljni fondovi i interesantni povijesni i tradicijski objekti dovoljni su za početak stvaranja atraktivnog adventskog ambijenta pomoću božićnih lampica koji dokazano privlači tisuće posjetitelja.

Bavimo razvojem botaničkih božićnih destinacija jer znamo koje sve benefite za njih možemo postići.

Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da uvažavamo tvoje mogućnosti i sklapamo suradnje od obostranog interesa koje vode prema dugoročnom i posjećenom botaničkom božićnom parku. .

 

Ako želiš više informacije možeš nam se bez obaveze javiti pomoću ovog kontakt obrasca , nakon čega ćemo te brzo kontaktirati i odgovoriti na sva tvoja pitanja.