BOŽIĆNA BAJKA SLOVENIJE

Kako smo 2016.godine pokrenuli novu adventsku turističku destinaciju u Sloveniji

Da su u parku Mozirski gaj, koji je 40-godišnje djete arboretuma Volčji potok, svi suradnici samo vrijedno radili na održavanju, danas ne bi imali obnovljene biljne fondove, restaurirane tradicijske objekte, nove gospodarske objekte i strojeve.  

U ljeto 2016.godine uprava je odlučila prihvatiti našu ponudu da park za vrijeme adventa osvijetlimo lampicama i održimo prvu Božićnu bajku Slovenije. Nije bilo jednostavno prekinuti 40 godišnju tradiciju i prvi puta otvoriti svoja vrata potpuno novom i za njih nepoznatom sadržaju. 

Nakon dogovora s hortikulturnim stručnjacima koje dijelove parka možemo obuhvatiti za dekoriranje, dekoriranje smo realizirali prije zacrtanog roka. Te prve godine ostvarili smo 18 000 oduševljenih posjetitelja i bezbrižno dočekali novi advent. Sada, za vrijeme Božićne bajke Slovenije, Mozirski gaj ostvaruje više od 40 000 posjetitelja. 

Naše partnerstvo kao dugogodišnji suradnici obavljamo u srdačnom radnom ozračju, uz pažnju prema svim prirodnim resursima parka i odgovornost prema očekivanjima posjetiteljima. 

Kvalitetan i inovativan sadržaj koji ima jednake vrijednosti kao i njegova ciljna skupina uvijek donosi uspjeh. Zbog toga su se učinci koje smo postigli preslikali i na druge  manifestacije koje se u parku održavaju tokom godine.  

U fotogaleriji pogledaj fotografija scena iz vrtova mozirskog parka iz proteklih godina. 

STUPI U KONTAKT S NAMA:

Ako rukovodiš botaničkim parkom ili arboretumom površine minimalno 25 000 m2 i želiš ostvariti nove profite i produžiti sezonu, nudimo ti suradnju pomoću koje to možeš i ostvariti.

Ljudi žele svoj najvažniji blagdan u godini provoditi na najljepši mogući način i na najljepšim mjestima. Zbog toga imaš priliku ljepote svojeg parka pokazali na novi način i u novom ambijentu koji će ih oduševit.

Možda ne primjećuješ da je tvoj botanički park odlična lokacije koja ima priliku ostvariti tisuće posjetitelja tako da ga zimi transformiraš u božićni botanički park.

Uređena infrastruktura, biljni fondovi i interesantni povijesni i tradicijski objekti dovoljni su za početak stvaranja atraktivnog adventskog ambijenta pomoću božićnih lampica koji dokazano privlači tisuće posjetitelja.

Bavimo razvojem botaničkih božićnih destinacija jer znamo koje sve benefite za njih možemo postići.

Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da uvažavamo tvoje mogućnosti i sklapamo suradnje od obostranog interesa koje vode prema dugoročnom i posjećenom botaničkom božićnom parku. .

 

Ako želiš više informacije možeš nam se bez obaveze javiti pomoću ovog kontakt obrasca , nakon čega ćemo te brzo kontaktirati i odgovoriti na sva tvoja pitanja.