Fantasy Street, Božićni grad u Zagrebu

Dobro osmišljen projekt uvijek će odmah pokazati rezultate i popularnost.

Kas smo iz Family malla dobili poziv da im pomognemo da u industrijskoj zoni grada Zagreba, u ulici za dostavu roba uskoj svega desetak metara osmislimo adventski sadržaj koji će im pomoći pozicioniranju na tržištu, svi logični parametri bi rekli da takva lokacija neće biti posjećena unatoč tome što se nalazi u velikom gradu. 

Kad god lokacija nije najpovoljnija najbolje je sagledati konkurenciju i stvoriti atraktivan prostor s puno sadržaja za usku ciljnu skupinu. 

Predložili smo unikatnu ideju ULICU BOŽIĆNE FANTAZIJE koja se sastojala od mnoštva fotogeničnih scena i za koju smo smatrali da će se istaknuti od konkurencije.

Unatoč epidemijskoj krizi o uspjehu ovog projekta svjedoče mnogobrojni novinski članci i desetci tisuća zadovoljnih Zagrepčana.

Kako smo postigli da smo  zagrebački advent preselili na Jankomir pogledaj  galeriji 

STUPI U KONTAKT S NAMA:

Ako rukovodiš botaničkim parkom ili arboretumom površine minimalno 25 000 m2 i želiš ostvariti nove profite i produžiti sezonu, nudimo ti suradnju pomoću koje to možeš i ostvariti.

Ljudi žele svoj najvažniji blagdan u godini provoditi na najljepši mogući način i na najljepšim mjestima. Zbog toga imaš priliku ljepote svojeg parka pokazali na novi način i u novom ambijentu koji će ih oduševit.

Možda ne primjećuješ da je tvoj botanički park odlična lokacije koja ima priliku ostvariti tisuće posjetitelja tako da ga zimi transformiraš u božićni botanički park.

Uređena infrastruktura, biljni fondovi i interesantni povijesni i tradicijski objekti dovoljni su za početak stvaranja atraktivnog adventskog ambijenta pomoću božićnih lampica koji dokazano privlači tisuće posjetitelja.

Bavimo razvojem botaničkih božićnih destinacija jer znamo koje sve benefite za njih možemo postići.

Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da uvažavamo tvoje mogućnosti i sklapamo suradnje od obostranog interesa koje vode prema dugoročnom i posjećenom botaničkom božićnom parku. .

 

Ako želiš više informacije možeš nam se bez obaveze javiti pomoću ovog kontakt obrasca , nakon čega ćemo te brzo kontaktirati i odgovoriti na sva tvoja pitanja.