Fantasy Street, Božićni grad u Zagrebu

Pročitaj o tome na koji način već prve godine stvoriti uspješnu adventsku priču za pamćenje.

Naš klijent, novi obiteljski centar Family mall iz Jankomira u Zagrebu želio je za Advent 2021.g. obogatiti svoje sadržaje i privući veliki broj posjetitelja.

Predložili smo unikatnu ideju ULICU BOŽIĆNE FANTAZIJE koja će se istaknuti u mnoštvu ponuda i koji će naše klijente istaknuti od konkurencije. Na 15 000 m2 vanjske površine kreirali smo mnoštvo atraktivnih fotogeničnih scena i maštovitim sadržajima pobudili interes javnosti.

Inovativnost u stvaranju ideja je posebno važna ako u vašem okruženju imate značajnu konkurenciju. Ona će vam pomoći da zainteresirate potencijalne posjetitelje. Samo pobuđivanjem interesa možete postići posjećenu destinaciju.

Unatoč epidemijskoj krizi o uspjehu ovog projekta svjedoče mnogobrojni novinski članci i desetci tisuća zadovoljnih zagrepčana. Već u prvoj godini bilo je jasno da je Jankomir nova adventska destinacija sa tendencijom da postane tradicija.

Stupite u kontakt s nama:

Dogovorite inicijalni sastanak kako bi provjerili kako Vam možemo pomoći unaprijediti Vašu turističku destinaciju. 

POSEBNA PONUDA: Trenutno tražimo destinaciju i suradnike za realizaciju novog inovativnog projekta.
Ukoliko raspolažete sa turističkim imanjem minimalne površine oko 30 000 m2 i želite ga pretvoriti u atraktivno turističko središte, javite se bez obaveze.