Mångfaldens Hus, Nykvarn, Stockholm

Saznaj o kreiranju tradicionalnog adventskog ambijenta pomoću kojeg smo mi uspjeli i na skandinavskom tržištu.

U suradnji s švedskom poduzetnicom Sissi Karlsson već nekoliko godina uzastopno pomažemo organizirati ambijentalni Božićni sajam JUL MARKNAD u njezinom trovačkom centru Mångfaldens Hus .

Projekt smo prilagodili skandinavskom dizajnu i činjenici da adventske aktivnosti započinju već u listopadu jer dan kraje vrlo kratko.

Šveđani, kao i drugi lokaliteti koji su veliki tradicionalisti, nisu spremni na brze promjene i izrazito cijene svoju kulturu i običaje. U takvim projektima potrebno je koristiti tradicionalne dekoracije dok se osvjetljenje koristi samo da istakne njihovu ljepotu.

I naša hrvatska kultura je inspiracija koju vrlo rado primjenjujemo i posebno njegujemo. U pristup idejama koje imaju uključen povijesni i etno sadržaj treba biti obazriv prema lokalnom stanovništvu kako bi zadržali destinacijsku ravnotežu. Suradnja s lokalnom zajednicom, udrugama i sugrađanima treba biti osmišljena od obostranog interesa.

Stupite u kontakt s nama:

Dogovorite inicijalni sastanak kako bi provjerili kako Vam možemo pomoći unaprijediti Vašu turističku destinaciju. 

POSEBNA PONUDA: Trenutno tražimo destinaciju i suradnike za realizaciju novog inovativnog projekta.
Ukoliko raspolažete sa turističkim imanjem minimalne površine oko 30 000 m2 i želite ga pretvoriti u atraktivno turističko središte, javite se bez obaveze.