Stupi u kontakt s nama:

Ako rukovodiš botaničkim parkom ili arboretumom površine minimalno 25 000 m2 i želiš ostvariti nove profite i produžiti sezonu, nudimo ti suradnju pomoću koje to možeš i ostvariti.

Možda ne primjećuješ da je tvoj botanički park odlična lokacije koja ima priliku ostvariti tisuće posjetitelja tako da ga zimi transformiraš u božićni botanički park. Uređena infrastruktura, biljni fondovi i interesantni povijesni i tradicijski objekti dovoljni su za početak stvaranja atraktivnog adventskog ambijenta pomoću božićnih lampica koji dokazano privlači tisuće posjetitelja.

Ljudi žele svoj najvažniji blagdan u godini provoditi na najljepši mogući način i na najljepšim mjestima. Zbog toga imaš priliku ljepote svojeg parka pokazali na novi način koji će ih oduševit i tebi donijeti dodatne profite.

Bavimo razvojem božićnih parkova jer znamo koje sve benefite za njih možemo postići. Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da uvažavamo tvoje mogućnosti i sklapamo suradnje od obostranog interesa 

Ako želiš više informacije možeš nam se javiti bez obaveze pomoću ovog kontakt obrasca , nakon čega ćemo te brzo kontaktirati i odgovoriti na sva tvoja pitanja.