Mjesto za tvoju adventsku destinaciju

Stupite u kontakt s nama:

Dogovorite inicijalni sastanak kako bi provjerili kako Vam možemo pomoći unaprijediti Vašu turističku destinaciju. 

Ako raspolažeš sa turističkim imanjem, tematskim parkom ili parkovnom površinom minimalno 30 000 m2,
i želiš uspješno razvijati vlastito turističko odredište, nudimo ti priliku pomoću koje to možeš i ostvariti. 
 
Prilike za kontinentalni turizam rastu jer je nedavna epidemija značajno utjecala na navike ljudi koji sve više traže kontinentalne destinacije i događanja na otvorenom. Zbog toga se mnogi poduzetnici odlučuju na izgradnju svojih destinacija i ulažu velike napore, ali po sistemu pokušaja i pogrešaka. 
 
Taj dugotrajan i skup dio puta možeš preskočiti tako da zajedno s nama u partnerskom odnosu zaživiš destinaciju koja će u kratkom roku postati popularno adventsko odredište koje će posjećivati desetci tisuća zadovoljnih posjetitelja.
 
Naša dugogodišnja iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, kao i uspješni projekti koje smo ostvarili, garantiraju da je naš sistem “know how”  provjeren i profitabilan. 
 
U suradnji s nama ostvarit će te provjereni brand i riješit ova pitanja: provjeriti ćeš svoje mogućnosti, naučiti kako kreirati adventsko odredište,  odrediti kakva će biti isplativost, u kakve sadržaje treba ulagati, povoljno ćeš nabavljati repromaterijale, saznat ćeš najbolje metode za privlačenje posjetitelja i naučiti sisteme kvalitetne organizacije Adventa.
 
Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da kao naš partner nikada nisi samo broj i da uvažavamo tvoje navike i mogućnosti. 
 
Za više informacija obrati nam se pomoću ovog kontakt obrasca bez obaveza.