Začarani vrt, Mozirski gaj

Pogledaj primjer unikatnog sadržaja pomoću kojeg na svojem imanju, parku ili javnoj površini možeš povećati broj posjetitelja.

U parku cvijeća Mozirski gaj u Sloveniji koji se prostire na preko 50 000 m2 i sastoji se od desetak različitih cvjetnih vrtova, prosječna dob posjetitelja je bila 60+ i ciljna skupina je bila orijentirana na ljubitelje cvijeće i prirode. Željeli smo proširiti ciljnu skupinu na mlade obitelji i tako smo kreirali zaseban projekt ZAČARANI VRT.

Ako i vi želite proširiti ciljnu skupinu (npr.na obitelj) potrebno je razmisliti koji su to sadržaji koji istovremeno mogu zainteresirati različite dobne skupine. Pripazite da se novi sadržaj pričom i dizajnom uklapa u postojeće sadržaje. Također je vrlo važno da ideja bude i univerzalna kako bi se mogla koristiti za različite namjene u različita godišnja doba.

U našem slučaju smo odlučili stvoriti projekt koji ima inovativne sadržaje koji potiču djecu na kreativnost, ali i visoku razinu fotogeničnosti kako bi dodatno inspirirali odrasle.

U anketama koje park provodi, ZAČARANI VRT je proglašen za najzabavniji dio parka.

Stupite u kontakt s nama:

Dogovorite inicijalni sastanak kako bi provjerili kako Vam možemo pomoći unaprijediti Vašu turističku destinaciju. 

POSEBNA PONUDA: Trenutno tražimo destinaciju i suradnike za realizaciju novog inovativnog projekta.
Ukoliko raspolažete sa turističkim imanjem minimalne površine oko 30 000 m2 i želite ga pretvoriti u atraktivno turističko središte, javite se bez obaveze.