Začarani vrt, Mozirski gaj

Iako se čini teško izgraditi sadržaj koji će proširiti ciljnu skupinu i tako povećati interes i broj posjetitelja, uz dobru ideju to nije nedostižno i skupo. 

Park cvijeća Mozirski gaj u Sloveniji prostire se na preko 50 000 m2 i sastoji se od desetak tematskih vrtova, prosječna dob posjetitelja je bila 50+ , i park je u marketingu komunicirao sadržaje uglavnom za ljubitelje cvijeća. 

Da bi privukli mlađe dobne skupine osmislili smo zaseban vrt i nazvali ga  ZAČARANO SELO.

Ovaj inovativan sadržaj koji izgledom i temom ne odskače od ostatka parka,  ipak nudi drugačiji doživljaj prirode. Pri tome smo pazili na fotogeničnost i atraktivnost kako bi i odrasle zainteresirali za ovaj sadržaj. 

Plan ulaganja u 12 tematskih kućica i infrastrukturu bio je raspoređen na trogodišnje razdoblje, ali radi velikog interesa posjetitelja postigli smo ga za kraće vrijeme. 

U anketama koje park svake godine provodi, vrt ZAČARANO SELO je proglašen za najinspirativniji i najzabavniji dio parka.

Pazili smo da ovaj sadržaj bude i funkcionalan, a u fotogaleriji možeš vidjeti kako smo ga uklopili u sva godišnja doba. 

STUPI U KONTAKT S NAMA:

Ako rukovodiš botaničkim parkom ili arboretumom površine minimalno 25 000 m2 i želiš ostvariti nove profite i produžiti sezonu, nudimo ti suradnju pomoću koje to možeš i ostvariti.

Ljudi žele svoj najvažniji blagdan u godini provoditi na najljepši mogući način i na najljepšim mjestima. Zbog toga imaš priliku ljepote svojeg parka pokazali na novi način i u novom ambijentu koji će ih oduševit.

Možda ne primjećuješ da je tvoj botanički park odlična lokacije koja ima priliku ostvariti tisuće posjetitelja tako da ga zimi transformiraš u božićni botanički park.

Uređena infrastruktura, biljni fondovi i interesantni povijesni i tradicijski objekti dovoljni su za početak stvaranja atraktivnog adventskog ambijenta pomoću božićnih lampica koji dokazano privlači tisuće posjetitelja.

Bavimo razvojem botaničkih božićnih destinacija jer znamo koje sve benefite za njih možemo postići.

Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da uvažavamo tvoje mogućnosti i sklapamo suradnje od obostranog interesa koje vode prema dugoročnom i posjećenom botaničkom božićnom parku. .

 

Ako želiš više informacije možeš nam se bez obaveze javiti pomoću ovog kontakt obrasca , nakon čega ćemo te brzo kontaktirati i odgovoriti na sva tvoja pitanja.