Kontaktirajte nas

Ako raspolažeš sa turističkim imanjem, tematskim parkom ili parkovnom površinom minimalno 30 000 m2,
i želiš uspješno razvijati vlastito turističko odredište, nudimo ti priliku pomoću koje to možeš i ostvariti. 
 
Prilike za kontinentalni turizam rastu jer je nedavna epidemija značajno utjecala na navike ljudi koji sve više traže kontinentalne destinacije i događanja na otvorenom. Zbog toga se mnogi poduzetnici odlučuju na izgradnju svojih destinacija i ulažu velike napore, ali po sistemu pokušaja i pogrešaka. 
 
Taj dugotrajan i skup dio puta možeš preskočiti tako da zajedno s nama u partnerskom odnosu zaživiš destinaciju koja će u kratkom roku postati popularno adventsko odredište koje će posjećivati desetci tisuća zadovoljnih posjetitelja.
 
Naša dugogodišnja iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, kao i uspješni projekti koje smo ostvarili, garantiraju da je naš sistem “know how”  provjeren i profitabilan. 
 
U suradnji s nama ostvarit će te provjereni brand i riješit ova pitanja: provjeriti ćeš svoje mogućnosti, naučiti kako kreirati adventsko odredište,  odrediti kakva će biti isplativost, u kakve sadržaje treba ulagati, povoljno ćeš nabavljati repromaterijale, saznat ćeš najbolje metode za privlačenje posjetitelja i naučiti sisteme kvalitetne organizacije Adventa.
 
Naš je pristup je uvijek individualan, što znači da kao naš partner nikada nisi samo broj i da uvažavamo tvoje navike i mogućnosti. 
 
Za više informacija obrati nam se pomoću ovog kontakt obrasca bez obaveza. 

Time4Tales d.o.o.

OIB: 45839300097
Pula, Tommaseova 11, Hrvatska

Ana Bertić, direktor
+385 (0)99 297 42 97

Zdravko Charlie Zečević, prokurator (Sweden)
+46 (0)70 298 32 07

Zašto raditi s nama?

Razmišljate li na koji način bi se i vi mogli uspješno baviti adventskim turizmom?

Možda ste već pokušavali, dodavali ili oduzimali sadržaje koje ste osmislili i koji nisu ostvarili željene rezultate?

Kad uloženo vrijeme i novac ne donesu željene rezultate to ima svoju cijenu i posljedice. Raspon negativnih učinaka je veliki, od razočarenja pa čak do bankrota.

Naravno da se na kraju pitamo zašto nismo drugačije, tražimo krivca u sebi i drugima i žalimo.

Nebrojeno je tema na kojima možete bazirati izgradnju i razvoj svoje destinacije, naročito u našoj bogatoj kulturi i prirodnim ljepotama kontinentalnih područja. Odredišta kao što su ruralna imanja, izletišta, kampovi i tematski parkovi su idealni za stvaranje ambijenta i doživljajnih iskustava za sve ciljne skupine.

Našim suradnicima i partnerima u realizaciji projekata osiguravamo:

  • provjereni sistem know-how,
  • definirane procedure poslovanja,
  • provjerene učinkovite metode,
  • nabavu repromaterijala po povlaštenim cijenama
  • 100 postotnu podršku.

Zbog toga u suradnji s nama i vaše odredište može postati upravo to, uspješna adventska destinacija koja privlači veliki broj posjetitelja.

Što drugi kažu o nama