O NAMA

ANA BERTIĆ

Ja sam Ana, vlasnica branda i tvrtke TIME4TALES i naučila sam kako jednostavno i brzo ostvariti veliki broj posjetitelja i tako riješiti mnoge izazove u poslovanju parkova.  

Svojim radom želim pomagati razvoju parkova kao mjestima koja su ogledalo napretka naše civilizacije, i na taj način doprinositi stvaranju boljeg društva. 

Znanja sam stekla školovanjem,  edukacijama i na temelju iskustava tako što sam od 2009. godine do danas kreirala i upravljala sa više od 20 božićnih destinacija na tržištu Hrvatske, Slovenije i Švedske. 

Svoja iskustva sam pretvorila u jednostavan i kvalitetan koncept „know how“ koji rado prenosim na partnere i suradnike.

Ako o meni želiš saznati više, klikni na „moja priča“

ZDRAVKO CHARLIE ZEČEVIĆ

Ja sam Zdravko Charlie Zečević, odrastao sam i živim u Švedskoj, a svoje kompetencije iz menadžmenta i organizacije poslovanja stjecao sam u velikoj međunarodnoj tvrtki.

Brandu TIME4TALES pridružio sam se 2016.godine kako bi smo zajedno započeli ostvarivati projekte i na inozemnom tržištu.

Orijentiran sam na napredne ideje u skladu s mojim skandinavskim mentalitetom i zastupam tvrtku kao prokurist bez ograničenja.
Za naš brand i partnere obavljam poslove analize tržišta, nabavu repromaterijala, planiranje cijena i analitike poslovanja.

Po prirodi sam pobornik na zdravog i  hedonističkog načina života, a najveća motivacija su mi ostvarenje novih ciljeva i maksimalnih rezultata.

ZAŠTO RADITI S NAMA?

Razmišljaš li na koji način unaprijediti poslovanje parka i posjetiteljima ponudiš novo imerzivno iskustvo zbog kojeg će uvijek rado dolaziti? 

Nebrojeno je tema na kojima možeš bazirati izgradnju sadržaja, ipak nisu svi jednako efikasni i korisni.

Navike ljudi brzo se mijenjaju i ako ne možeš biti u koraku s njihovim potrebama i lako se događa da razvoj parka stagnira. 

Od nas možeš očekivati da smo sve to uzeli u obzir i da  ćemo ti kao našem partneru  osigurati:

  • provjerene sisteme know-how, umjesto skupih metoda pokušaj-pogreška,
  • profesionalne repromaterijale, čije cijene ne opterećuju rezultate, 
  • 100 postotnu podršku, bez obzira na veličinu parka i projekta.

Kao vlasnik božićnog parka našeg branda TIME4TALES, u nama ćeš imati pouzdane partnere koji će ti olakšati postizanje ciljeva bez opterećenja, a posjetiteljima ponuditi iskustvo koje će rado prepričavati.

Bez obaveze stupi s nama u kontakt kako bi zajedno provjerili tvoje mogućnosti. 

S nama možeš stupiti u kontakt bez obaveze i spremni smo odgovoriti na svako tvoje pitanje na koje nećeš čekati više od 24 sata.

Kontakt obrazac čeka te našim KONTAKTIMA

Besplatne savjete i iskustva dijelimo sa našom newsletter zajednicom dva puta mjesečno, za koju smo kreirali besplatan E-BOOK koji možeš lako preuzeti tako da nam se pridružiš.

Klikni u izborniku na BESPLATNA E-KNJIGA i na mail koji navedeš odmah ti stiže 24 stranice korisnih savjeta sa odgovorima na pitanja kako i zašto. 

STUPI U KONTAKT S NAMA:

Inicijalni sastanak bez obaveze možeš emailom ili telefonom. 

Nema pogrešnih pitanja, slobodno postavi svoja.

Uvijek odgovaramo najkasnije u roku 24 sata.  

PRIDRUŽI NAM SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 

ŠTO NAŠI PARNERI KAŽU O NAMA